MAROS KUPA 2014 – 1 BENDE KUPA

Románia legnépszeűbb IPO versenye a Maros Kupa minden év március végén megrendezésre kerül 1998 óta. Az idén március 29-30-án került sor a megmérettetésre, három ország: Magyarország, Bulgária és Románia 38 versenyzője vett részt az eseményen. A Maros Kupa attól különleges egy bármilyen Romániában megrendezett munkavizsgától, hogy mindig szinvonalas birók és segédek közös munkájával történik a megmérettetés és a számos szponzor segitségével sikerül gazdagon megjutalmazzunk minden egyes résztvevőt. Éppen ezért, ha csak a két főszponzort is emlitjuk meg, a Royal Canin es a Bende Művek támogatásával még szinvonalasabbá varázsolhattuk az eseményt, akik önzetlenül segitettek, mint a pálya felszerelésével, mint a versenyzők ajándékaival. Köszönet érte és természetesen az összes többi szponzornak is hálás köszönetünk.

Tovább olvasom...

MURES CUP 2014 – 1st BENDE CUP

Mures Cup is Romania’s most important IPO competition held every year at the end of March since 1998. This year 38 competitors came from three countries: Hungary, Bulgaria and Romania, and competed on 29-30 of March. Mures Cup is special from the other Romanian IPO exams because every year high standard judges and helpers are invited to work for the competition and because of so many sponsors we can reward abundantly every competitor. This year with the help of the two official sponsors: Royal Canin and Bende Muvek we could raise the competition to high standard one. They helped us with accessories to build up the sportsfield and gave presents to every competitor.

Read more...

Nagy értékű adomány a MISINA Mentőcsoport Egyesületnek

Budapest, 2014. február 22., szombat (OTS) - A MISINA Mentőcsoport speciális kutyás mentőegységét nagy értékű felszereléssel támogatja meg a Bende Művek. Az adományozó a professzionális kutyakiképző eszközökkel a speciális mentőegység fejlesztéséhez, valamint a hatékonyabb speciális mentéshez és katasztrófa-elhárításhoz szeretne hozzájárulni. Az éves szerződés aláírására, ill. a professzionális kutyakiképző eszközökből álló tárgyi adomány első részének átadására 2014. február 22-én került sor a Bende Művek új központjában.

Tovább olvasom...

Frissítve:

bende.hu | Cím: H-1084 Budapest, József utca 36. | Tel./fax: +36 1 477 0262 | © 1985-2014 Minden jog fenntartva!